Бесплатним једнодневним излетом награђено 50 средњошколаца из Сокоца

У претходној седмици (18.4.-20.4.2023.) преко 250 ученика наше школе је путовало на једнодневни излет. Посјетили смо прелијепи Манастир Ловницу, Етно село „Станишићи“ и на крају прошетали улицама Бијељине.

Том приликом 50 ученика је награђено бесплатним излетом. Награђени су најбољи и најактивнији ученици у овој школској години. То су ученици који су освајали награде, учествовали у хуманитарним акцијама, извршавали своје наставне и ваннаставне активности, једном ријечју 50 најбољих са којима се и поносимо.

За овај потез су била потребна значајна финансијска средства. Школа је преко „гратиса“ и личним средствима успјела да финансира излет за 30 ученика. Преосталих 20 ученика су финансирали предузетници из наше општине:

Omega d.o.o.
Етно насеље „Кум“
Vet Guard d.o.o.
Lager Pak d.o.o.

Менаџмент и ученици СШЦ „Василије Острошки“ Соколац се овом приликом захваљују горе поменутим субјектима, јер без њихове помоћи ова идеја не би могла да се реализује до краја. Овај гест би требао да буде позитиван примјер како локална заједница може да награди и мотивише, на неки начин и стави у први план најбоље омладинце наше општине. Као народ, требали би да што више пропагирамо позитивне појаве у друштву, јер на тај начин стварамо позитивну енергију у нашој заједници, што за посљедицу има просперитет у сваком погледу!