ЗАЈЕДНО МОЖЕМО ВИШЕ – хуманитарни базар

Узимајући пунимо руке, дајући пунимо срце – идеја је којом се води Савјет ученика Средњошколског центра „Василије Острошки“ у још једној хуманој мисији која је пред нама.

У суботу, 10.2.2024. од 11 до 13 часова, у просторијама средње школе биће организован хуманитарни базар на коме ће бити изложене књиге и рукотворине наших вриједних ученика – накит, слике и цртежи, те различите слатке и слане посластице, уз чај и лимунаду. Такође, посјетиоци ће имати прилику да се разоноде уз друштвене игре, док ће се наши надарени ученици бавити сликањем по лицу, како би и најмлађи посјетиоци великог срца могли уживати у базару. Све изложено биће на продају, по цијенама које купци сами одреде, а сав новац ће бити усмјерен за помоћ породици Терзић из Мокрог и Милици Јовановић из Кнежине.

Како бисмо показали да заиста заједно можемо више, Савјет ученика позива све заинтересоване суграђане да посјете школу у суботу и учествују у овој акцији. Јер, имајмо на уму Његошеве ријечи: „У добру је лако добар бити, на муци се познају јунаци!“

Очекујемо вас!